Hip Sebra Kili Meegroeibed

Sebra kili bed baby en junior
Sebra Kili bed baby en junior

Sebra Kili Baby en Junior bed in 1

Kijk dit is nog eens praktisch! Wij waren meteen enthousiast. Met dit Kili baby & junior bed van Sebra maak je de babykamer helemaal compleet.  Dit heerlijke, ledikant combineert veilig slapen met een sierlijke, vintage uitstraling.  Het trendy Kili ledikant van het Deense merk Sebra is een echte eyecatcher in jouw kinderkamer. Dankzij het Scandinavische design past dit prachtige item perfect in ieder interieur. En omdat je hem na de babytijd kan uitschuiven tot een juniorbed kan je hem lang gebruiken; dubbel handig dus!  Je kan de zijkanten van het Kili bed eraf halen,  superhandig zodra je je kind zelf uit bed wil laten klimmen. Doordat het Kili bed meegroeit met je kindje kan hij of zij tot ongeveer zijn zevende jaar heerlijk in het Kili bed slapen. We ♥ it!

Sebra kili bed baby en junior bed

Het Kili bed, kan je eerst als ledikant gebruiken en daarna kan je het uitschuiven tot een juniorbed. De afmetingen van het ledikant zijn L 110 x B 80 x H 90 cm en kan worden uitgeschoven tot de afmetingen L 150 x B 80 x H 90 cm. De zijkanten van het Kili bed, kunnen er worden uitgehaald.  De bodem is niet in hoogte te verstellen. Het bed voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften voor kinderbedden.

Matching 2-delig Sebra matras. Het matras is voorzien van een uitwasbare katoenen hoes, wat je zowel voor het ledikant als voor het juniorbed kan gebruiken (bestaat uit twee delen). Het matras is gemaakt van 20 kg/m3 polyether foam, wat een goed en solide materiaal is. Het foam heeft een open cell structure, waardoor het lang goed en stevig in model blijft.

Shop dit hippe Sebra Kili bed. En geniet vele jaren van topkwaliteit. ♥ (Prijs vanaf € 799,-)

Sebra interior

Sebra kinderkamer accessoires:

Sebra Interior maakt prachtig Deens design. leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren,  gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen.  Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderzijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van ouders.

De leukste Sebra kinderkamer accessoires shop je hier. Neem snel een kijkje.