Top 10 Kinderkamer Styling Merken

Kidsmill Kinderkamers

Nummer 1. Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen van baby- en tienerkamers van uitstekende kwaliteit. De Kidsmill collectie wordt wereldwijd verkocht door zorgvuldig geselecteerde dealers. De volledige collectie voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.  De veiligheid van je kind staat bij het ontwerpen voorop! Zo vindt je bij Kidsmill meubelen geen uitstekende of scherpe kanten en worden er geen schadelijke verfstoffen gebruikt die de gezondheid van je kind zouden kunnen schaden.

Nummer 2. Room Seven

Room Seven is het originele en authentieke merk dat zich sinds 1995 heeft gespecialiseerd in kleurrijk kinderbeddengoed, nachtkleding en kinder(kamer)accessoires. De basis van de beddengoed collecties vormen de unieke, veelal handgemaakte quilts en de dekbedden. Daar omheen kan veel worden gevarieerd en gestyled met diverse maten en dessins kussens, dekens, pyjama's en andere accessoires.

Room Seven kinderkamers
Colorique kinderkamers via kinderkamer styling tips

Nummer 3. Colorique

Colorique is een Nederlands merk en bestaat al meer dan 20 jaar. Ze leveren aan winkels over de hele wereld. Unieke kinderkamer producten waar grote en kleine mensen blij van worden. Daarom vind je bij Colorique vrolijke kinderspullen, kinderkamer decoraties en accessoires. Ze hebben een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten. Tevens vinden ze het belangrijk om op een eerlijke manier te produceren voor mens en milieu. Ze hechten grote waarde aan langdurige, respectvolle relaties met hun fabrieken.

Nummer 4. Bedhuisje

Bedhuisje is het nieuwe Nederlandse multifunctionele kinderkamer concept voor een heerlijke slaap of speelplek voor je kids!  De collectie is zo ontworpen dat het mee groeit met je kids van baby tot tiener zodat ze er nog jaren plezier aan de meubelen kunnen beleven!

Bedhuisje kinderbedden
Ferm Living via kinderkamer styling tips

Nummer 5. Ferm Living

Ferm Living is een hip Scandinavische merk met opvallende grafische designs. Ferm Living komt Denemarken. Ferm Living is de afgelopen jaren snel uitgegroeid tot een merk met design behang en interieur producten zoals de bekende hippe houten wandlampen. De mooie interieurproducten zijn beschikbaar over de hele wereld.Toch blijven alle motieven en designs echt Deens design.

Nummer 6. Done by Deer

Done by Deer is een merk speciaal wat gemaakt wordt voor kinderen - en hun ouders. Ze streven er naar om modern Scandinavisch design te combineren met kinderfuncties die leuk en speels zijn. De ontwerpen zijn gemaakt om de zintuigen van je kindje te stimuleren en ontwikkelen, door het gebruik van verschillende materialen, kleurencombinaties en details. Altijd een opvallend grafische design met een duidelijke verwijzing naar de Scandinavische stijl en het leven daar.

Done by Deer via kinderkamer styling tips
Inke behang en kinderkamer accessoires

Nummer 7. Inke Behang

De ontwerpen van Inke Heiland - Handgemaakte Behangfiguren van zeldzaam vintage en modern behang, muurprints en interior design. Naast de bekende behang beesten en Behangbomen vind je hier ook de enige echte vogelhuis lamp en andere ontwerpen van Inke.

 

Nummer 8. Kids Factory

De Kids Factory collectie bestaat uit een vrolijke en kleurrijke collectie baby- en kinderkamers met ieder een geheel eigen sfeer.  De kamers worden gepresenteerd in de kenmerkende Kids Factory stijlkamers en zijn gedecoreerd met bijzondere accessoires. Helemaal van nu! Ben je op zoek naar leuke spulletjes voor de babykamer?  Sommige ouders houden van strak en simpel, terwijl anderen juist kiezen voor felle kleuren, opvallende vormen en een drukke inrichting.

Kids Factory kinderkamers via kinderkamer styling tips
Little Dutch kinderkamer beddengoed

Nummer 9. Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend label voor de allerkleinsten. In hun assortiment vind je originele kinderkamer artikelen. Al de accessoires van Little Dutch zijn met grote zorg ­speciaal ontwikkeld voor iedere baby- of kinderkamer. De bijzondere designs worden gekenmerkt door mooie materialen en kleurrijke dessins. Zo creëer je een prachtig paleisje voor jouw kleintje!

Nummer 10. Djeco

Djeco speelgoed en kinderkamer decoratie (little big Room). Djeco is een Frans familie bedrijf en bestaat al sinds 1954. Het assortiment bestaat uit allerlei leerspelletjes en decoratie en wordt in 60 verschillende landen verkocht. Deze mooie, intelligente en leuke spelletjes van Djeco (de naam verwijst naar de gekko, een kleine hagedis die geluk brengt) hebben veel succes en worden in de jaren 60 vier keer gekozen tot speelgoed van het jaar. Houten puzzels, houten speelgoed en kartonnen puzzels vormen de baanbrekers van het assortiment, dat vervolgens wordt uitgebreid met kaartspellen en gezelschapsspellen.

Djeco kinderkamers en speelgoed