Styling tips Nijntje Baby en Kinderkamer

Nijntje speelkamer

Wat een leuk speelhoekje in pastelkleuren. Hier kan je meisje lekker spelen met haar broertjes en zusjes op vriendinnetjes. Een mooie tipi tent met lekker veel kussens zorgen ook voor veel speelplezier en natuurlijk past de mooie Nijntje lamp hier ook weer perfect bij.

Nijntje op commode

Deze jongens babykamer is ook erg leuk. Met een mooie sterren slinger boven de commode en de kleine Nijntje lamp naast het aankleedkussen. Ook de Letter Box is helemaal top.

Nijntje Kleuterkamer

Wat een leuke kleuterkamer, mooie pastelkleuren en een gave kast waar je lekker alles netjes op kan ruimen. Ook de naam letters op de wandplank maken het helemaal af. De Nijntje lamp is weer de eye catcher van de kamer. Wij weten zeker dat je kindje hier heerlijk zal slapen.

Nijntje Kleuter Prinses Hoekje

Heerlijk zitten aan deze mooie romantische kaptafel. Hier voelt een klein meisje zich al een hele grote dame. De mooie slinger verlichting geeft het geheel een magische uitstraling. Maak het thema helemaal af. Nijntje heeft een mooie roze strik aan haar oortje.

Nijntje lamp op babykamer

Een kleine en een grote nijntje lamp, samen met een all over behang op de muur en klaar ben je, meer heb je eigenlijk niet nodig om een fantastisch uitziende babykamer te creëren. 
  • Bovenstaande foto's komen van onze Pinterest account. Meer ideeën & bron vermeldingen, klik hier >>
  • Veel van de afgebeelde artikelen zijn te koop via ons webshop aanbod. Neem snel een kijkje >>
  • Alvast bedankt voor het delen & liken van onze website! ♥