Inspiratie voor Zwart & Witte Kinderkamer

Babykamer in het Zwart en Wit.

Hieronder enkele voorbeelden en inspiratie van een mooie babykamer, kinderkamer en speelkamer. Wellicht doen jullie er een paar leuke ideeën van op. 
zwart en wit babykamer
Om te beginnen een hele leuke babykamer. Een leuk maar eenvoudig wit babybedje wat je lekker kan schommelen. Hier kan je kleintje heerlijk tot rust komen. De posters aan de muur van je natuurlijk netje inlijsten maar het is ook heel leuk en stoer om ze met tape vast te plakken. En dan maak je het af met een gave decoratie slinger. Een mooie kamer, helemaal van deze tijd voor een vriendelijke prijs.
Wij zijn helemaal weg van deze leuke huisbedden. Heerlijk op de grond, doet ook geen pijn als ze uit bed vallen en helemaal trendy. op het internet zijn verschillende aanbieders te vinden. Ook is zo'n opbouw door handige papa's, opa's of mama's natuurlijk ook makkelijk zelf te maken. Mooie lichtslinger er in, kan ook kerstboomverlichting zijn en op de muur allemaal kleine zwarte sticker bolletjes of een mooi zwart wit behang, net waar je voor kiest. 
zwart en wit peuterkamer
zwart en wit kinderkamer
En wanneer je nog een paar vierkante meter over hebt is een speelhoekje natuurlijk helemaal top. Een tipi, waar ze lekker in kunnen gaan liggen met een mooi boek of gewoon lekker fantaseren met vriendjes en vriendinnetjes. Alles kan in de mooi zwart en wit speelkamer / speelhoekje in de slaapkamer. Zorg wel dat je genoeg opbergers hebt, want je wil s'avonds snel alles aan kant hebben, zodat je kleine in een netjes opgeruimde kamer kan gaan slapen. Dat slaapt wel zo lekker!
  • Bovenstaande foto's komen van onze Pinterest account. Meer ideeën & bron vermeldingen, klik hier >>
  • Veel van de afgebeelde artikelen zijn te koop via ons webshop aanbod. Neem snel een kijkje >>
  • Alvast bedankt voor het delen & liken van onze website! ♥