Witlof for kids accessoires

witlof for kids kinderkamer
Witlof for kids kinderkamer

Witlof for kids (with love for kids)

Een redelijk nieuwe Nederlands merk dat slaap-, verzorgings- en speelproducten ontwikkelt voor kinderen in de leeftijd van 0-11 jaar. Producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje mooier maken. Een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs, alles is ook te combineren met elkaar. Witlof for kids werkt nauw samen met ouders en verzorgers. Door goed te luisteren naar wat ouders belangrijk vinden en wat hun ervaringen uit het verleden waren hebben ze een mooie collectie samen kunnen stellen die precies aan sluit op de wensen van de moderne ouder.    

witlof for kids beddengoed
Tipi bed kinderkamer styling tips
witlof-for-kids-moon-tuck-inn-ledikantdeken

Omdat de huid van kleine kinderen nog kwetsbaar is doordat deze nog niet helemaal ontwikkeld is, kiezen ze bij Witlof voor zachte stoffen die de gevoelige huid beschermen tegen allergieën en irritaties, ze maken uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen die tevens vrij zijn van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen. Ze hebben ook een heel handig systeem ontwikkelt om het blootliggen tijdens de nacht te voorkomen. de ledikant dekentjes en dekbedovertrekken zijn voorzien van een Tuck-Inn® systeem met elastiek in het voeteneind van het beddengoed. hierdoor ligt je kind(je) gegarandeerd lekker warm.  

O.a. in de collectie van Witlof for kids:

  • Tuck-Inn dekbedovertrek Moon zwart-wit-oker. Dit Tuck-Inn® dekbedovertrek van Witlof for kids is van een hele mooie zachte kwaliteit katoen en heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken. Zo kunnen zelfs onrustig slapende kindjes het niet los trappen. Bovendien zorgt Tuck-Inn® ervoor dat het dekbedovertrek zonder plooien strak om een 1-persoons matras past.
  • Tuck-Inn ledikant deken Moon zwart-wit. Heerlijk zachte all-season ledikant deken van Witlof for kids. Dit Tuck-Inn® ledikant deken is van een zeer mooie kwaliteit en heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken. Zo past het zonder plooien strak om een matrasje en maak je een babybedje snel en eenvoudig op. Bovendien zorgt Tuck-Inn® ervoor dat zelfs onrustig slapende kindjes het dekentje niet los kunnen trappen.
  • Ledikant hoeslaken Little Lof offwhite-mint. Het hoeslaken van Witlof for kids is van een mooie zachte kwaliteit katoen en heeft rondom elastiek. Het lakentje blijft ook na het wassen ruim genoeg zodat het goed om een matrasje van 60 x 120 cm past.

Bekijk de gehele collectie van Witlof for kids.

Shop het stoere Tipi Bed van Woood.