Colorique Ibiza style accessoires

Colorique Ibiza Stijl kinderkamer

Een kinderkamer in Ibiza stijl

Laten we eerlijk zijn, wie is er nu niet dol op Ibiza? ♥ Het is een fantastisch eiland op een redelijke vliegafstand van Nederland en de sfeer is er altijd magisch, daardoor vinden wij het thema Ibiza helemaal top voor een mooie meidenkamer. Colorique is een Nederlands merk met een Ibiza tintje, veel mooie kleuren, borduringen, kraaltjes, kantjes en pompon lintjes. Met onderstaande accessoires maak je je de kinderkamer in een keer helemaal af. De artikelen hieronder zijn uitgezocht in de kleur mintgroen / aqua. Maar dit toffe merk heeft soortgelijke artikelen ook in andere kleuren zoals, paars, roze, blauw en wit. Verder hebben ze natuurlijk ook een leuke lijn voor jongens met o.a. het thema astronaut.

Colorique Ibiza Stijl accessoires
Colorique kinderkamers via kinderkamer styling tips

Colorique

Colorique is een Nederlands merk en bestaat al meer dan 20 jaar. Unieke kinderkamer producten waar grote en kleine mensen blij van worden. Daarom vind je bij Colorique vrolijke kinderspullen, kinderkamer decoraties en accessoires. Tevens vinden ze het belangrijk om op een eerlijke manier te produceren voor mens en milieu. Ze hechten grote waarde aan langdurige, respectvolle relaties met hun fabrieken. Colorique is o.a. te koop bij:

Done by Deer accessoires via kinderkamer styling tips

Done by Deer

Done by Deer is een merk speciaal wat gemaakt wordt voor kinderen - en hun ouders. Ze streven er naar om modern Scandinavisch design te combineren met kinderfuncties die leuk en speels zijn. Altijd een opvallend grafische design met een duidelijke verwijzing naar de Scandinavische stijl en het leven daar. Done by Deer is o.a. te koop bij: