10 Styling tips voor afgedrukte foto’s

Sinds de komst van digitale en telefoon fotografie, drukken heel veel mensen hun familie foto’s niet meer af. Jammer, want als je al je foto’s op je computer of telefoon laat staan, mis je het plezier van het bladeren door en herbeleving en het hebben van mooie herinneringen.

Hier hebben wij 10 ideeën verzameld om de foto’s van je kids weer af te laten drukken en er van te gaan genieten.

1. In een spiegellijst.
Een paar favoriete foto’s eenvoudigweg in de hoek van een spiegel is een snelle en informele manier om dagelijks van je foto’s te genieten. Wanneer je spiegel geen lijst heeft kan je altijd zo’n kneedbaar poster lijm gebruiken, deze zijn tevens makkelijk weer te verwijderen.

2. Op een magnetisch oppervlak.
Magnetische oppervlakken zijn ideaal voor het creëren van een veranderende weergave van foto’s, omdat je foto’s kunt toevoegen en verwijderen in enkele seconden. Denk aan een magneet bord, magnetische trapleuning of zelfs een hele magnetische muur? Magneetborden zijn eenvoudig te installeren, en ze kunnen worden gecombineerd om een magnetisch oppervlak te creëren, zo groot als je zelf wilt.

3. In een mand, lade of kom.
Dit kan niet eenvoudiger: Verzamel een heleboel foto’s, gooi ze in een mooie kom, en zet het in de buurt van uw favoriete plek om te zitten. Als vrienden of familie op bezoek komen, zal het zeker voor veel mooie gesprekken zorgen.

4. Op een inspiratie prikbord.
Als je een groot prikbord boven je werkplek hebt is dit een ideale plek om foto’s te presenteren, om het een beetje rustig te houden en niet te veel af te laten lijden raden wij je aan om één kleurstelling te kiezen, kleur, sepia of allemaal zwart-wit.

5. Met plakband aan de muur.
Met een beetje geluk kan je op een rommelmarkt een mooie oude lijst op de kop tikken voor een paar euro, er hoeft namelijk helemaal geen glas of achterkant meer in te zitten. Gebruik foto-safe papier tape om de foto’s aan de muur te bevestigen, en wees niet bang om buiten de grenzen van het frame te gaan.

6. Op een canvas, multiplex of hout.
Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende bedrijven waar je, je foto’s kan uploaden om ze vervolgens op een ondergrond naar keuze te laten printen.

7. Onder glas.
Een salontafel met een glazen vitrine is een ideale plek om foto’s weer te geven. Wissel de foto’s regelmatig. Als u een tafel met een verwijder baar glazen blad heeft, kan je ook een laag foto’s onder het glas plaatsen; zo creëer je een moderne look met de in een net raster gelegde foto’s.

8. In een glazen pot.
Een enkele foto rechtop geplaatst in een glazen pot. Dit geeft een speciale uitstraling, zeker wanneer je meerdere naast elkaar zet.

9. Personaliseer cadeaus met foto’s.
Gebruik foto’s voor het personaliseren van cadeaus. Je kan deze gewoon onder het cadeaulint schuiven en ze dienen tevens als cadeaukaartje.

10. In een salontafel boek.
Een glossy fotoboek op je salontafel wordt zeker bekeken, stapel meerdere jaarboeken netjes op elkaar. Probeer één keer per seizoen of jaar een fotoboek samen te stellen, het kost misschien wel wat meer tijd maar je hebt er ook heel lang plezier van.

Succes! ♥

Laat het ons weten: Hoe gaan jullie om met digitale foto’s – af drukken, in een boek, of gewoon op je apparaat laten staan?